Over Machiels Raf

Ervaring, passie en een boek vol referenties van Limburg tot Vlaams Brabant

Na expertise & het juiste advies kijk ik steeds uit naar een leuke samenwerking met mijn klanten. Dankzij méér dan 15 jaar ervaring in alles om en rond bouw kan ik de garantie geven dat er met passie voor het vak gewerkt wordt, wat misschien wel mijn sterkste punten zijn… oog voor detail en vooral passie.

Na de verschillende werken in de bouw werd duidelijk dat het professioneel afkitten van allerhande materialen mijn grootste specialiteit is. Deze kennis & techniek wil ik graag gebruiken om mijn klanten tevreden te stellen, van kleine tot grote opdrachten. Gaande van badkamers, keukens tot buitenschrijnwerk, pleisterwerken & uitzetvoegen voor plinten.

Los van afkitten is er mijn knowhow in het professioneel plaatsen van deuren, ramen, schuiframen, rolluiken & vliegenramen. Gaat het over 1 raam, een complete renovatie of nieuwbouw, graag laat ik u gebruik maken van mijn vakkundigheid. Samen met u zoeken naar de juiste oplossing voor uw project is een leuke uitdaging die ik maar al te graag wil aangaan. Verschillen in kleuren, stijlen, isolatie & veiligheid, we overlopen stap voor stap de mogelijkheden en ik zorg voor de opvolging & complete afwerking.

Elke kans die ik krijg om mijn kennis te delen wil ik benutten, u krijgt advies over de uit te voeren werken, de nodige kennis van het assortiment aan kwaliteitsproducten hoort daar uiteraard bij. Nieuwsgierig naar een mogelijke samenwerking, neem contact op door hier te klikken.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend een offerte voor het afkitten van ramen, deuren, keukentablet of bad/douche?


Machiels Raf bvba
Dorpheidestraat 134a
3590 Diepenbeek

+32 (0)491 73 90 47
raf.machiels@telenet.be

offerte aanvragen